Pumpservice i Vetlanda och dess vattentorn

30 april 2022
Lily Hansen

editorial

Vetlandas vattentorn byggdes i början av 1960-talet och fick jobba i många år innan man slutligen bestämde sig för en stor renovation under 2021. Så de pumpar som försåg Vetlanda med vatten under sextio år fick jobba hårt och höll beundransvärt länge.

Man kan lugnt säga att de som skötte pumpservice i Vetlanda för deras vattentorn gjorde ett bra jobb. Att hålla igång alla de pumparna under så lång tid, med minimala problem, är en stor bedrift. Men till slut var det som sagt äntligen dags för renovering och nu har stora ändringar gjorts.

Omfattande renovering av insidan

Under 2021 gjordes en omfattande renovering av tornets insida. Året efter renoverades utsidan och ovanpå tornet inrättades en teknisk byggnad där all utrustning och alla instrument placerades. Därefter tvättades, rengjordes och målades fasaden. 

Man kan nog anta att de som skötte pumpservicen för Vetlandas vattentorn får fortsatt förtroende även de kommande sextio åren. Det är nämligen sådan stabilitet och hängivenhet man vill ha från sin pumpservice. Saker ska fungera länge.

image

Annat du vill ha från din pumpservice

På alla håll i landet är det några krav du bör kunna ställa på din pumpservice. Du vill att de ska: 

  • vara kundfokuserade. Ditt företags intressen ska ligga främst och alla tips och råd de kommer med ska utgå från ditt företags vinst och inte tjänster som de själva vill sälja in för att tjäna på.
  • kunna erbjuda installation, service och tillhörande produkter till din verksamhet.
  • erbjuda råd med stor kompetens kring skötsel, inköp och optimering av din utrustning.
  • löpande serva, uppgradera och optimera dina pumpar så de håller bästa standard och fungerar på det sätt som är mest lämpat för just din verksamhet.
  • har kunskap om det senaste inom branschen och kan komma med förslag på uppgraderingar som kan gynna din verksamhet och öka din förtjänst.  

Fler nyheter