Googla på sohu-shop.se/shop/fototapeter-363s1.htmll

29 december 2020
jonas olsson

Man har tröttnat på hur det ser ut hemma och känner att det är dags för något nytt och mindre tråkigt än enfärgade tapeter. Vissa skulle kanske tänka mönstrade. Men man kan ta det ett steg längre och skaffa fototapeter.

Har man alltid längtat efter ett vardagsrum med vildmarkskänsla, kan en fototapet med grova träbjälkar till väggar fungera jättebra. Har man ingen kamin kan man alltid köpa en elektrisk som ser ut som en riktig och även höra knastrandet av elden. Kombinera med en inredning som passar tapeten och vips så har man fått det man alltid önskat sig.

Ha det man håller kärt nära

Idag har vi ofta familjen utspridda över hela Sverige och ibland över hela världen. Ibland blir längtan efter en familjemedlem alltför stor. Då kan man leta efter en fin bild på personen eller varför inte hela familjen och sedan beställa en fototapet i normalstorlek och sätta upp på ett passande ställe. På så vis finns de alltid nära.

Saknar man en fyrbent familjemedlem kan man göra samma sak. Kanske en vacker bild när hunden, hästen, eller vad det nu kan vara, springer på en grön sommaräng. Något att vila ögonen på och låta minnena skölja över en. 

Våga prova

Så varför inte ta chansen och testa något nytt? Vem vet, om någon dag kanske man sitter i köket och äter en grekisk sallad. Man låter blicken försvinna ut genom fönstret över vitkalkade hus på Santorini. Solen skiner och toner av “Aldrig på en söndag” ljuder i bakgrunden. Inte ett så tokigt sätt att njuta av sin måltid. 

Det finns inga begränsningar när det kommer till den egna fantasin. Allting är möjligt och kan börja planeras i det egna hemmet. Ett tips är att börja söka på sohu-shop.se/shop/fototapeter-363s1.htmll och låt fantasin flöda fritt.

Fler nyheter