3PL en smidigare lösning för de allra flesta företag

20 mars 2020
Cecilia Olsson
3PL en smidigare lösning för de allra flesta företag

3PL står för tredjepartslogistik och är ett smidigt sätt för företag som inte har tillgång till lagerlokaler att ändå ha en plats att förvara alla sina produkter innan de ska ut till kunderna. Tredjepartslogistik kan innebära att man bara hyr plats på ett lagerhotell men även en helhetslösning där man får hjälp med allt från lagerhållning till transport av varorna. Att ha ett eget lager kan bli en onödigt kostsam historia då själva lokalen kan vara dyr att hyra och underhålla, samt att det krävs personal och utrustning för att sköta lagerhållningen och transporter. Genom att hyra plats på ett lagerhotell kan lagret innehålla några enstaka pallar med produkter, eller flera hundra, det fiffiga med att utlokalisera lagerverksamheten är att den kan växa och minska utan att man behöver göra mer än att hyra en större eller mindre yta. Det gör även att man aldrig behöver stå med ett halvtomt lager som man fortfarande behöver betala fullpris för.

Hillmers Logistik är ett företag som har bred kunskap inom 3PL och lagerhållning. De har ett stort lagerhotell av hög kvalitet som erbjuder flexibilitet samt kostnadseffektivt arbete. Hos Hillmers Logistik skräddarsyr de varje lösning utefter kundernas behov och önskemål. Man kan välja att endast hyra lagerplats eller ta hjälp med allt från packning och leveranser till att hålla koll på orderstatus. Hillmers Logistik har ett mycket effektivt onlinebaserat kommunikationssystem där man enkelt kan hålla koll på lagerhållning, orderhistorik, orderstatus och leveranser. De levererar över hela världen och har stort fokus på att ge god och personlig service vare sig det är till små nystartade firmor eller till stora väletablerade företag. Läs mer mer om vad Hillmers Logistik har att erbjuda på https://www.hillmerslogistik.se/tjaenster#3pl

Genom att använda sig av 3PL finns det stora möjligheter för företag att spara in pengar på outnyttjade ytor samt spara tid på att slippa styra logistiken.

Fler nyheter