Arbetet med migrationsrätt i Göteborg

24 maj 2021
jonas olsson

Du har kommit hem från din långa utlandsvistelse och känner redan en stor klump i magen. Den där semesterflörten för några år sedan blev snabbt på fullaste allvar. Och på senare år har alla dina pengar gått till att åka för att hälsa på din älskade, eller betala för att kunna träffas här i ditt land. Nu har ni bestämt er för att göra slag i saken och flytta ihop. Ett val som innebär att ni kommer bli sambo i din bostad.

Men hur gör man när man vill bli sambo med någon som bor i ett annat land? Är det så besvärligt som du har hört talas om eller är det skrönor? Du känner att du inte kommer orka med ifall ni blir sambo och så måste plötsligt era vägar skiljas åt igen. Det hade bara varit alldeles för hjärtskärande. Därför vill du veta vad som gäller så att du kan göra allting rätt med en gång. Processen får gärna bli kort och enkel för er båda.  

 

 

Stöd och hjälp

För att ta reda på vad som gäller så söker du upp en advokatfirma som arbetar med Migrationsrätt i Göteborg. Du bokar en tid för ett möte och passar på att läsa allt du kan komma över under tiden. Vid ert möte får du sedan förklara er situation och därefter får du råd och tips på hur ni ska gå till väga. Ni har till exempel redan talat om att gifta er och precis fått veta att det är ett gemensamt barn på väg. Så flytten är viktigare än någonsin.

Nu kan ni lugnt luta er tillbaka och låta advokatfirman sköta all formalia. Ni kan få stöd ända från rådgivning före flytten och tills alla papper för medborgarskapet är klara. Och det kan kännas extra skönt att få ha samma advokat under hela processen.

Fler nyheter