Bevara ditt ungdomliga utseende

19 augusti 2020
Lily Hansen

I takt med att du åldras så tappar ansiktet sin form och dina drag förändras. Spänsten i huden minskar och läpparna förlorar sin fyllighet. Det hör till åldrandet och är lika spännande som skrämmande. Idag finns hundratals behandlingar, krämer och ingrepp du kan göra för att bromsa tempot på hudens åldrande.

Fillers är ett skonsamt och säkert sätt att ge tillbaka ansiktet dess ungdomliga utseende. Du kan enkelt hitta kliniker som gör fillers i Stockholm.

 

Återskapar struktur och ansiktsdrag

Hyaluronsyra som är ett av hudens byggstenar sprutas in genom en tunn nål på önskat behandlingsområde. Det återställer volymen där du har tappat fett och slätar ut rynkor och fina linjer. Fillers kan också användas för att återskapa ansiktets struktur efter en olycka. Djupa ärr och skador slätas ut och blir mindre synliga. Käklinjerna och näsan kan fyllas ut och ansiktet får tillbaka de drag som fanns där förut.

Behandlingen tar några minuter och du ser resultat direkt. Ibland kan svullnad och blåmärken uppstå men de lägger sig efter ett par dagar. Du påverkas inte av bedövningen i sprutan utan kan återgå till dina vardagliga aktiviteter efter behandlingen.

 

 

Inre välmående viktigt

Det finns med andra ord många användningsområden för denna behandling och alla handlar inte om att se yngre och fräschare ut. Fillers är för dig som mår bra och trivs med dig själv men besväras av en spegelbild du inte känner igen. Orsakerna till varför du väljer att förändra, förbättra eller återställa ditt utseende kan vara många men det viktigaste är att du mår bra i dig själv till att börja med.

Om du dras med psykiska besvär på grund av ditt utseende så måste du börja med att ta hjälp av en terapeut. Du behöver förstå att behandlingar som dessa inte är den enda lösningen för dig men kan vara en god hjälp på vägen.

Fler nyheter