Boka in en konferens i Malmö

31 mars 2021
Lily Hansen

Oavsett om man har några få anställda eller ett par hundra så är en konferens alltid uppskattad. Att samla alla sina medarbetare har många fördelar. Att gemensamt få tillbringa en eller flera dagar tillsammans skapar gemenskap som resulterar i ett bättre arbetsklimat och högre produktivitet. 

Sven har bestämt sig för att ha en konferens malmö för sina anställda på byggföretaget. Han har ett femtiotal anställda. Många av dem har inte träffats då personalen arbetar väldigt utspritt. Kontorspersonalen som har hand om allt det administrativa sitter i centrala Malmö. Säljarna och byggarbetarna har i princip hela Skåne som arbetsplats.

Därför kände han att det var dags för dem att träffas och lära känna varandra.

 

Olika inslag

Han har tänkt att ha en liten informationsträff där han ska berätta om hur det går. Sven tycker det är viktigt att inkludera personalen i allt som händer. Just nu är det extra roligt eftersom det går så bra. 

 

 

Efter att de senare intagit kaffet ska en hemlig gäst komma och hålla en föreläsning som han hoppas kommer att vara både inspirerande och kul. Tipset hade han fått när han ringde och bokade konferensen, vilket han uppskattade och som gjorde att han kände sig väl omhändertagen.

Som kronan på verket ska de serveras en trerätters middag, gjord av en mästerkock. Som han såg fram emot att tillbringa dagen med personalen på ett så trevligt sätt. Han hoppades att alla skulle få det trevligt och förstå hur mycket han uppskattade dem.

 

Skräddarsy konferensen

Konferenshotell är vana att kunderna kommer med önskemål om olika saker. Därför ska man inte vara rädd för att fråga även om det kanske inte står i hotellets information. Ibland händer det att grupper önskar en instruktör som kommer och gör lite övningar då man blir ganska stel av att sitta stilla. Vissa bokar till och med en hel yogaklass.

Fler nyheter