Låt en kemtvätt sköta tvätten och få mer tid över till annat

25 mars 2021
Cecilia Olsson

Rena kläder, lakan, handdukar och mattor är en förutsättning för att man ska kunna ge ett gott intryck både som privatperson och på företag. Vare sig man använder arbetsuniform eller ej så bör man se till så att man inte går runt med smutsiga kläder som luktar orent. Driver man ett företag som tar emot sina kunder på plats är det viktigt att lokalerna är rena och fräscha. Tänk ett spa med missfärgade handdukar eller ett hotell med fläckiga lakan, det känns verkligen inte fräscht. Det är därför viktigt att se till så att de bli ordentligt tvättade på bästa sätt.

Rena kläder och textilier ger ett gott intryck

Entrémattor gör en foajé, hall eller reception mer ombonad och välkomnade, plus att de kan samla upp smuts som annars skulle dras runt i hela fastigheten. Det är dock viktigt att se till så att de hålls rena för att de ska kunna ge ett trevligt intryck då man stiger in i byggnaden. Dessvärre är det inte alltid det finns tid eller ens möjlighet att sköta tvätt av kläder, mattor, lakan, handdukar och andra textilier på ett företag. Då kan det vara kostnadseffektivt att istället ingå ett avtal med en professionell tvättfirma.

Eriksbergstvätten erbjuder sina tjänster till både privatpersoner och företag. Till företag har de dessutom ett speciellt avtal som säkerställer att det alltid finns rena arbetskläder, lakan, handdukar, mattor och så vidare på arbetsplatsen. De är ett fullserviceföretag inom konsumenttvätt med kemtvätt, vittvätt, mattvätt samt tvätt- och strykningstjänster.

Det är enkelt att ingå ett förmånligt företagsavtal

Finns det intresse av att upprätta ett avtal som alltid säkerställer rena och fräscha kläder och textilier så skickar man helt enkelt in företagets uppgifter till Eriksbergstvätten som sedan tar kontakt för att lägga upp en välfungerande plan. När ett avtal har upprättats så kommer de ut och hämtar tvätten, tvättar den ren med omsorg och kvalitet för att sedan leverera den enligt schema, smidigt och praktiskt.

Fler nyheter