Problematisk inredning?

16 februari 2020
patrick pettersson
Problematisk inredning?

Trött kommer du hem från jobbet och slänger dig i din gamla soffa. Det har varit dags för en renovering sedan länge, men du orkar inte hålla på. Orken tog slut den dagen du kom hem med nya gardiner, bara för att upptäcka att de inte passade in alls. Men de fick hänga kvar, och nu vågar du inte spendera pengar på något nytt – tänk om det blir ännu fulare? Du behöver akut inredningshjälp. Varför inte leta upp en livsstilsblogg?

 

Låt bloggarna guida dig

Det finns de som är supersmarta på inredning, de har känn i fingrarna. Som tur är vill några av dessa kunniga människor också dela med sig av sin kunskap. De bloggar om idéer och tipsar om var du kan hitta något som verkligen passar. De kanske tjänar sig en slant på sina rekommendationer också, och det är inte mer än rätt. Det enda du behöver göra är att definiera vilken stil du vill ha hemma, och leta upp några bloggar som handlar om ämnet. Läs om vad du ska göra och vad du bör låta bli, och ta hjälp från bilderna på bloggen för att få rätt idé om hur du ska få till just din look.

 

 

Logga din resa

Du kan också blogga! Ordet blogg kommer från engelskans weblog, och är inte annat än en dagbok online. Berätta för dina läsare om din resa, om dina svårigheter, och lägg gärna upp bilder du känner dig osäker på för att låta andra kommentera och ge förslag. Tangazo är ett exempel på en ganska varierad och rolig livsstilsblogg du kan ta inspiration av. Men bloggen får inte bara handla om dig. Se till att du för varje post undersöker något nyttigt, berättar om något roligt som hänt dig eller delar med dig av något personligt. Om dina läsare får mervärde, kommer de snart tillbaka!

 

 

Fler nyheter