Saknar du också lugn i ditt liv?

22 februari 2021
Mikael Barani

Känner du också ibland att världen bara snurrar snabbare och snabbare? Det känns ibland som att den lilla plätt som man själv befolkar också har vänts upp och ned under den senaste tiden. Vad är det egentligen som gäller från den ena dagen till den andra?
Har man inte några metoder och rutiner för att skapa sig lugn i livet är det lätt hänt att man till slut känner sig helt främmande i sitt eget liv.

Finn ditt fokus

Bara det som har hänt under de senaste hundra åren är tillräckligt mycket för att få de flesta av oss att tappa fotfästet.
Rent evolutionärt har vi gått från att vara en livsform som i huvudsak bor på landsbygden till att bli urban.
Hur våra gener hanterar det är inte helt klart. Oftast tar sådana här omställningar enorma mängder av tidsenheter – inte bara ett par decennier eller ett sekel.

Inte konstigt om vi mår dåligt och kännes oss vilsna, till och med i oss själva. 
Det är här de goda rutinerna kommer in, som sagt. Att återknyta till skog och mark och känna att man bara får vara är extremt viktigt i dessa tider. Hänger vi upp vårt välmående på prestation så är vi ute på tunn is. Då måste vi nämligen hela tiden bevisa för oss själva och andra att vi är värda att leva. Hårt men sant.

Ibland kan det hjälpa med tillskott som CBD-olja från https://raworganics.se/. Det kan bidra till lugn och fokus i ditt liv samtidigt som det öppnar upp dörren för andra vanor som har en centrerande effekt på ditt liv. Att det dessutom är antiinflammatoriskt och fullt av antioxidanter är en ren bonus.
Denna olja från hampan tros vara så potent att den till och med kan mildra symptomen från en så allvarlig sjukdom som KOL: https://cbdoljainfo.se/cbd-olja-mot-kol/.

Fler nyheter