Att köpa säng på nätet

23 februari 2020
patrick pettersson
Att köpa säng på nätet

Efter en hel odyssé av experiment där du försökt avgöra varför du inte kan sova på natten har du kommit fram till att du behöver en ny säng. Du har gett upp både kaffe och alkohol, varit super strikt med läggdags och passat måltiderna som om de vore dina egna barn. Du har hängt upp svarta gardiner i rummet, målat om och stoppat proppar i öronen för att stänga ute minsta lilla ljud. Och ändå är du trött och olustig när du vaknar! Därför ska du nu skaffa en skönare säng, och du ska göra det online.

 

Välj rätt

Du kanske googlat något som liknar: “Shop bästa sängar online hos battrenatter.se” och fått upp en hel rad med fina förslag till lika fina priser. Men vågar du verkligen slå till bara sådär, utan att ens prova? Det är ju så med sängar som med skor, att köper man dem online finns det alltid en risk att man missat någon detalj. Det är här praktisk slughet kommer in: tänk på allt, läs om allt, undersök allt. Du måste förstås först definiera vad det är just du behöver. Använd sedan denna information som riktlinje för att välja bort olämpliga val.

 

 

Motionera mera

Allt du gör fel har du börjat göra rätt, och det innebär ju i och för sig en stor förändring. Men nu när du går och väntar på att din nyköpta säng ska komma är det dags att tänka på vad du borde ägna tid till, varje dag, som inte är så självklart: motion. Det är lätt att trappa ner på mängden mat man äter, men att faktiskt gå upp och ner för trapporna kräver lite mer bestämdhet. Skillnaden kommer dock att märkas under natten! Så rör på kroppen så mycket det går under dagen. Belöningen? Den bästa sömn du någonsin haft.

Fler nyheter