Ballongflygning tar dig till nya höjder

20 mars 2020
Eva Olsson
Ballongflygning tar dig till nya höjder

Är du en äventyrare som provat på det mesta, men inte flugit luftballong. Då är det väl värt att följa med på en tur tillsammans med en erfaren pilot. En härlig upplevelse där du ljudlöst svävar över marken på över 500-700 meters höjd. För i en luftballong får man och en helt annan bild av landskapet än om man befinner sig på marknivå.

DreamBalloon har turer där man flyger med piloter som är professionella. De använder dessutom certifierad ballongutrustning. Själva flygningen tar ungefär 1 timme, men sammanlagt tar hela upplevelsen minst 4 timmar. Man har även möjlighet att få vara med och hjälpa till när ballongen ska sättas upp. Efter ballongflygningen blir man bjuden på champagne och snacks och får ett signerat diplom av piloten.

Det här är även en helt perfekt upplevelse om man till exempel vill ordna ett event för sina anställda. Man får då ett bättre pris om man är en grupp på 15-17 personer. Även en grupp med vänner eller en stor familj som önskar göra något gemensamt är ballongflygning ett äventyr som är annorlunda och som inte liknar något annat. Den biljett man bokar är inte personlig och gäller i 2 år, så det finns tid att planera inför flygningen.

Du bestämmer själv vilka områden du vill flyga över. På Dreamballoons hemsida ser du vilka städer de flyger ifrån i Skåne och Västra Götaland, men man har även möjlighet att beställa en fantastisk flygning över Stockholm. Det finns även en så kallad VIP-flygning som man kan boka. Där är man själv tillsammans med piloten och då flyger i en liten ballong.

Vad kan väl vara mysigare än att tillbringa en flygning i solnedgången tillsammans med någon man tycker särskilt mycket om. Eller varför inte planera en spännande och härlig ballongflygning tillsammans med sina nära och kära => https://dreamballoon.se/

  

Fler nyheter