Bärgare som snabbt rycker ut i Stenungsund

09 februari 2022
jonas olsson

editorial

Ja, det är ju lätt hänt när man har bråttom och dessutom pratar i telefon medan man tankar. Man tar helt enkelt fel munstycke och pumpar ner diesel i tanken istället för 95 oktan. Om man upptäcker det innan man kör iväg eller startar motorn är det inte så farligt. Då har det felaktiga drivmedlet inte hunnit komma in i motorn och förstöra den.

Även om det inte är roligt så är det bara att acceptera att bilen måste iväg till närmaste verkstad. Bensintanken måste tömmas innan det går att köra bilen igen. Har de verkstad på bensinstationen så har man ju extra tur, men risken är att man står på en obemannad tankstation på väg ut till havet.

Då finns det faktiskt inget annat att göra än att ringa till en bärgare i Stenungsund. De kommer direkt och vet hur de ska hjälpa till. Eftersom de har varit med om många liknande situationer vet de också vad som gäller med försäkring och vart man ska vända sig för hjälp.

 

bärgare stenungsund

 

Bärgare i Stenungsund har stor erfarenhet och är snabbt på plats.

Att vara bärgare i Stenungsund är ett uppskattat jobb. Att kunna hjälpa någon i en pressad eller utsatt situation gör att man får mycket vänlighet och tacksamhet tillbaka.

Som bärgare får man hjälpa till i många olika situationer och det är oftast bråttom. Någon har tappat nyckeln till sin bil, fått punktering på motorvägen eller kört i diket och behöver snabb hjälp. Därför har man dygnet-runt jour för att kunna vara på plats så fort som möjligt och ordna upp situationen. Det är alltid en bra lösning att ringa en erfaren bärgare.

Det finns mycket som kan hända när man är ute på vägarna och då är det en trygghet att få hjälp av en erfaren bärgare med rätt utrustning.

Fler nyheter