Blommor i Järfälla – En guide till de bästa blomsterbutikerna i området

27 april 2023
Julia Zsiga

editorial

Järfälla kommun är känt för sin grönska och natur, men det är också en plats där blommor frodas. Oavsett om man letar efter en vacker bukett till en speciell tillfälle eller bara vill dekorera hemmet med några vackra blommor, finns det flera blomsterbutiker att välja mellan. Här är en guide till några av de bästa blomsterbutikerna i Järfälla.

Blomsterlandet

Blomsterlandet i Barkarby är en av de största blomsterbutikerna i Järfälla kommun. Butiken har ett brett utbud av blommor och växter i alla storlekar och färger. Oavsett om man letar efter snittblommor eller krukväxter, hittar man alltid något som passar. Blomsterlandet erbjuder även blomsterarrangemang och dekorationer för bröllop, begravningar och andra tillfällen. Personalen är kunnig och hjälpsam och kan ge råd om vilka blommor som passar bäst för olika tillfällen.

Kallhälls Blomsterhandel

Kallhälls Blomsterhandel är också en annan välkänd försäljare av blommor i Järfälla. Butiken har funnits i över 30 år och har ett stort utbud av både snittblommor och krukväxter. Kallhälls Blomsterhandel erbjuder även blomsterarrangemang och dekorationer för bröllop, begravningar och andra tillfällen.

Blommor på Grindtorpsvägen

Blommor på Grindtorpsvägen är en lokal blomsterbutik som erbjuder ett brett utbud av blommor och växter. Butiken har ett varierat utbud av snittblommor, krukväxter och tillbehör såsom vaser och krukor. Här hittar man allt från klassiska rosor till moderna orkidéer. Butiken erbjuder även buketter och blomsterarrangemang för bröllop, dop och andra tillfällen. Personalen är kunnig och hjälpsam och kan hjälpa till att välja de bästa blommorna för varje tillfälle.

Blomstertorget

Blomstertorget i Jakobsberg är en annan populär blomsterbutik i Järfälla. Butiken har ett brett utbud av blommor och växter, från snittblommor till krukväxter och trädgårdsblommor. Blomstertorget erbjuder även buketter och blomsterarrangemang för bröllop, dop och andra tillfällen. Butiken har också ett brett utbud av tillbehör såsom vaser och krukor. Personalen är kunnig och hjälpsam och kan ge råd om vilka blommor som passar bäst för olika tillfällen.

Fler nyheter