Den bästa frisören i Stockholm

01 oktober 2020
william eriksson

I stort sett kan man göra precis vad man vill när det gäller frisyrer. Man kan klippa kortare eller skaffa förlängningar så det blir längre. Det går att göra ett krulligt hår rakt, och ett rakt hår krulligt. Mörkt kan blekas. Ljust kan färgas. Tunt hår kan man sätta extra-hår i så det blir tjockare. Tjockt hår kan man förtunna med en förtunningssax.

Det går till och med att ordna så att kala fläckar döljs. Och att ett huvud som totalt saknar hår kan få en hårprotes som gör att man inte kan se skillnaden mellan den och äkta hår. Så idag finns det ingen som inte kan få precis den frisyren som man önskar sig.

 

Specialisering inom hår

Eftersom det är ett så brett område inom frisyrernas värld så är det många som har valt att specialisera sig. Först och främst så är det inget som helst ovanligt med att man delar på frisörer för herrar och damer. En delning som man ofta gör eftersom män sällan färgar sitt hår. Och de flesta herrar följer lite mer samma typer av frisyrer än vad damer gör.

Det finns även de som väljer att gå längre än så. Till exempel de som i stort sett endast valt att arbeta med hårfärgning. Och har blivit så pass duktiga på det att de får sin egen status och tilldelning på salongen.

 

 

Lite extra hjälp

Om man har något speciellt problemområde så kan det kännas tryggt att gå till någon som har det som specialitet. Det bästa man kan göra för att hitta en riktigt duktig frisör i stockholm är att göra en sökning på internet. Där kan man lätt finna någon som har den kvaliteten man söker. Men även se arbetsprover och hitta kontaktuppgifter. Det är inte ovanligt att väntetiden kan vara lång men väl värt den väntan.

Fler nyheter