Installation av gasspis: fördelar och service med Gasservice i Stockholm AB

17 april 2023
Julia Zsiga

Ingress: Att installera en gasspis kan vara en ekonomiskt gynnsam och smart lösning för fastighetsägare, och Gasservice i Stockholm AB är en erfaren leverantör som kan hjälpa till med installation, reparation, service och gasledningar. Läs vidare för att ta reda på varför du bör välja gasspis och hur Gasservice i Stockholm AB kan underlätta processen.

Därför ska du installera gasspis

För fastighetsägare i Stockholm och omnejd är det en god idé att överväga installation av gasspisar i lägenheterna. Stadsgasen från Högdalen tillhandahåller naturgas i ledningarna, vilket innebär ekonomiska fördelar. Gasspisar är inte bara utmärkta för matlagning, de fungerar också vid strömavbrott. En elektrisk spis drar mycket ström, så genom att använda en gasspis kan du sänka energiförbrukningen.

Vi byter ut din befintliga spis

Om dina gamla gasspisar börjar ge upp, kan Gasservice i Stockholm AB hjälpa dig med att byta ut dem. Beställ nya gasspisar från företaget och de hämtar de gamla utan extra kostnad. En gasspis har en lång livslängd och kräver relativt lite underhåll. För mer information om försäljning av gasspisar och hjälp med service eller installation, besök företagets hemsida.

Ytterligare tjänster från Gasservice i Stockholm AB

Förutom försäljning och installation av gasspisar erbjuder Gasservice i Stockholm AB ytterligare tjänster såsom reparation och service av befintliga gasspisar. Om du behöver dra om gasledningar kan företaget också bistå med det. Med start redan 1988 har Gasservice i Stockholm AB över 30 års erfarenhet inom gasbranschen och kan erbjuda en högkvalitativ service till sina kunder.

image

Därför ska du välja Gasservice i Stockholm AB

När det kommer till installation av gasspis, särskilt i Stockholm, är Gasservice i Stockholm AB ett utmärkt val tack vare deras gedigna kunskap och långa erfarenhet. Företaget samarbetar med och levererar gasspisar från Bertazzoni, ett märke som står för kvalitet. Om du behöver hjälp med gasspisar, tveka inte att kontakta Gasservice i Stockholm AB redan idag. Välkommen till en pålitlig och kunnig leverantör inom gasspisar!

 

Tryck här för mer information om installation av gasspis stockholm

Fler nyheter