Lys upp tillvaron med LED lysrörsarmaturer

23 juni 2022
jonas olsson

editorial

Bra ljus är ett måste under de allra flesta förhållanden. För vem vill snubbla fram i garaget eller knappt se texten när det är dags för deklarationen? Det är därför viktigt att lägga lika mycket tid och eftertanke på planering av ljus och ljuskällor som du lägger på andra delar av inredningen.

Med led lysrörsarmaturer får du ett bra allmänt ljus som ger god belysning i större delen av den lokal du befinner dig, oavsett om det är det lilla hemmakontoret, garaget eller i en större butiks- eller lageryta.  

Fördelar med god belysning

Ett väl upplyst område är viktigt för att säkerställa en god arbetsmiljö. Dålig belysning kan orsaka huvudvärk, trötta ögon och spänningar i nacke och axlar, vilket kan leda till sjukskrivning, frånvaro och att arbetet inte kan utföras lika effektivt. 

När det är lätt att se texter och detaljer så minskar också risken för små onödiga misstag eller att någon skadar sig och det bidrar till en bättre stämning på arbetsplatsen. Med LED lysrörsarmaturer av olika slag kan du skapa de rätta förutsättningarna för en arbetsplats fri från onödiga störningar.

 

LED lysrörsarmaturer

Välj rätt belysning

Vilken belysning som behövs beror på var den ska användas och vilka egenskaper som är viktiga för just den platsen. Är det en stor yta som behöver mycket ljus så kan större och längre armaturer vara bra, men är det en mindre yta i ett hem så räcker det med en mindre. 

Det finns flera olika sätt att hänga upp eller montera lysrörsarmaturen på så det är inte det viktigaste när du väljer rätt ljuskälla för dina behov. Behöver du belysning utomhus eller i mer utsatta miljöer kan det vara bra att välja en armatur som tål fukt och som är lätt att torka av och hålla ren så att den kan fortsätta att ge god belysning.

Fler nyheter