Mössor kan användas till allt från att hålla sig varm till att framhäva en personlig stil

06 november 2021
Cecilia Olsson

editorial

Det finns väldigt många sätt man kan styla en mössa och det finns dessutom otroligt många färger och modeller att välja på när man ska göra det. Somliga tycker om att ha en mössa som sticker ut medans andra vill att den ska smälta in med övriga plagg man bär. Man kan bära en mössa så att den sitter ovanför öronen, långt nedanför dem eller någonstans mittemellan. Hur man väljer att bära sin mössa och vilken typ man väljer kan helt enkelt framhäva den stil man har.  

Mössan hjälper dig att hålla värmen 

Grundtanken med en mössa är såklart att den ska värma huvudet under de kalla vintermånaderna. Utan något på huvudet så försvinner mycket värme från kroppen, vilket då leder till att man går runt och fryser. Med en varm mössa, en bra jacka och ett par rejäla skor kan man hålla värmen även de kallaste dagarna på året. 

Tunna mössor kan användas stora delar av året

Är man en person som tycker om att bära mössa stora delar av året så kan det vara klokt att investera i mössor med olika tjocklekar. Det finns tunna mössor som passar perfekt på hösten och våren, eller kanske till och med en sval sommarkväll. Tunna mössor är också bra att bära under hjälmar. Cyklar man till exempel till sitt arbete så är det skönt med en mössa under cykelhjälmen på hösten när kylan börjar smyga sig på, eller om man är en av de som cyklar året om. 

Köp mössor online

Är man på jakt efter en ny mössa så kan man titta på sortimentet hos high5shop.se. De har ett brett utbud av mössor i olika modeller och färger, vilket gör att man alldeles säkert kan hitta en som passar. De erbjuder mössor av hög kvalitet bland annat från kända varumärken såsom New Era, 47 Brand, Stetson, Fox, Brixtone, Vans, Quiksilver, DC och Upfront.

Fler nyheter