Ta hjälp av en migränspecialist i Stockholm

16 februari 2022
Lily Hansen

editorial

Är du en av dem som ofta drabbas av migrän? Är det ett så pass stort problem för dig att det stör din vardag och skapar stora svårigheter? Då ska du ta hjälp av en migränspecialist i Stockholm.

Det är inte alls kul att behöva gå omkring och ha ont flera gånger i månaden eller till och med kanske i veckan. Det behöver man se till att få hjälp med. För det finns professionell hjälp att få.

Migrän är en typ av huvudvärk som ofta kommer plötsligt och som sedan kan ge flera olika symtom. En del lider av synbortfall och även bortfall av känsel när de har migrän, vilket kan vara väldigt läskigt. Det blir helt enkelt en neurologisk påverkan, och många med migrän får dessa symtom samtidigt som sin huvudvärk. 

Med hjälp av en specialist på just migrän kan man faktiskt få hjälp. Man ska inte behöva gå omkring och lida i det tysta helt i onödan. Har man migrän behöver man få rätt typ av behandling, för att ens vardag ska fungera optimalt. 

 

Migränspecialist

Botoxinjektioner 

Har man migrän stör det ofta ens vardag och skapar stora problem såsom sjukfrånvaro från skola, arbete och så vidare. Man kanske även hindras från att göra saker som man tycker om samt från att ha en meningsfull fritid. 

Hos en migränspecialist kan man få rätt hjälp. Det finns olika behandlingar man kan få för sin migrän, såsom medicinsk behandling eller injektioner i form av botox.

Innan man kan få injektioner med botox behöver man göra en längre utredning hos en specialist. En neurolog bedömer om man kan få denna typ av behandling för sin migrän. Sedan kan man få injektioner med botox av behandlande läkare hos en migränspecialist. 

Tveka inte, utan kontakta en specialist som kan det här med migrän om du har problem.

Fler nyheter