Vad ska du ge mamma i present på mors dag?

14 februari 2022
jonas olsson

editorial

Det finns en speciell människa i ditt liv som förtjänar att uppmärksammas lite extra. Din mor. Oavsett om du kallar henne mamma, mamsen, morsan eller mor. Hon är anledningen till att du överhuvudtaget är vid liv. Hon har gått igenom nio månader av påfrestande graviditet som kulminerade i en ännu mer påfrestande förlossning. Hon har gett dig mjölk från sitt bröst. Hon har hållit om dig, tröstat dig, gett dig mat när du varit hungrig och funnits där för dig.

Alla mammor förtjänar som sagt att uppmärksammas. Det är därför de har fått en speciell dag i kalendern. Mors dag. Egentligen borde alla dagar vara mors dag, men man kan ju inte få allt. Dessutom hade det kanske urvattnat konceptet. Poängen är att mors dag är en dag som du ska ge din mamma allt vad hon förtjänar. Det kan vara svårt att veta hur, men allting börjar med att hitta en riktigt bra och passande mors dag-present.

 

mors dag present

 

Här finns den perfekta presenten

Så vad är egentligen en bra mors dag-present? Det är svårt att nämna någonting specifikt eftersom alla mödrar är individer med olika behov, preferenser och önskningar. Ett tips är dock att leta efter någon bra kombination av en present som är praktisk och komisk med en speciell tanke bakom. Gärna med glimten i ögat. Det skulle till exempel kunna vara en nyckelhittare om hon är glömsk av sig. Eller en hjärtformad nalle, vilket kan vara fint nog.

Du kan hitta en hel del inspiration för mors dag-presenter på nätet. Det gäller bara att googla runt lite. Du kan antingen söka på “mors dag present” på internet, men du kan också få en genväg här och nu. Gå in på den här länken: https://dingadget.se/mors-dag-present. Här hittar du massvis med tips och idéer på presenter som du kan ge till din mor på mors dag.

Fler nyheter