Har ni hört talas om byggföretagstockholm.nu ?

03 oktober 2020
Lily Hansen

Förändringar är nyttigt, människor mår ofta bra av det. Att få en känsla av nytt. 

Bara för att väggarna sitter fast innebär det inte att de inte går att ändra på. 

Är vardagsrummet stort nog att vara tre rum? Eller köket på tok för litet så ni inte ens kan ha ett bord där inne? Ni behöver inte ha det så. Ta hjälp av ett kunnigt byggföretag.

Är rummen för små?

Ni behöver inte gå runt och trängas, barnen kan få varsitt rum. Har ni mark går det att bygga ut, i annat fall kanske ni kan dela av från ett annat onödigt stort rum?

Att vilja ha sitt eget utrymme är inte konstigt, vi är trots allt människor med känslor och tankar som ibland vill kunna vara ensamma.

Vill ni att barnen ska dela sovrum men ha ett lekrum till? Det är inga problem, byggföretaget kan bygga det ni önskar. Vintern behöver inte vara ett problem, ni kan slippa immiga fönster och att frysa om händerna. Har ni inte redan ett garage kan ni bygga ett. Låt era fordon stå under tak och spara tiden på morgnarna.

Hur hittar ni rätt företag?

Ni hittar enkelt olika företag genom att söka på google efter dem.Många har dessutom sociala medier idag. Kolla deras recensioner för att enkelt kunna välja bort dem som inte enligt er gör ett bra jobb. Letar ni i stora städer har ni ett större urval, här är ett exempel: byggföretagstockholm.nu. 

När ni väljer bör ni ringa om några olika prisförslag. Be om att få allting inräknat så det inte blir några kostnader utöver det ni har kommit överens om. Kolla även upp så att företaget räknar in ROT-avdraget. Det är ett avdrag som skatteverket står för. Det ligger på 30 % av arbetskostnaden upp till 50 000 kr per år.

Fler nyheter