Mer än bara en snygg lackering – de många fördelarna med billackering

09 november 2022
Helen Johansson

editorial

Ett fräscht yttre

En ny lackering kan göra underverk för nästan allt – och det gäller även din bil. Visst, en ny lackering kommer inte att magiskt få en gammal bil att köra som ny igen. Men den kan hjälpa till att återställa dess ursprungliga glans, så att den ser ut (och kännas) som ny igen. Och det är inte allt. Här är bara några av de många fördelar som följer med att få din bil målad.

image

Ett skyddande lager

1. Förbättrat återförsäljningsvärde: Om du planerar att sälja din bil någon gång inom en snar framtid, bör du definitivt överväga att få den målad först. En ny lackering kan bidra mycket till att förbättra bilens återförsäljningsvärde.

2. Skydd mot väder och vind: En bra lackering får inte bara din bil att se snygg ut – den skyddar den också från väder och vind. UV-strålar, vägsalt och andra miljöfaktorer kan med tiden orsaka allvarliga skador på bilens lack. En ny lackering hjälper till att skydda din bils kaross från dessa skadliga element, så att den ser bra ut i många år framöver.

3. Dölj de där reporna: Vi har alla varit med om det – du råkar göra en duns i bilen när du parkerar parallellt eller skrapa den längs en betongvägg i garaget. Sådana saker händer. Men det betyder inte att du måste leva med skadorna för alltid. En ny lackering täcker de fula fläckarna och gör att din bil ser ut som ny igen på nolltid.

En ny färg kan göra underverk för nästan allt – och det gäller även din bil. Oavsett om du vill öka dess återförsäljningsvärde, skydda den från väder och vind eller helt enkelt dölja några kosmetiska brister kan en ny lackering bidra till att återställa bilens ursprungliga lyster och få den att se ut (och kännas) som ny igen. Kika gärna in hos https://www.bilskadecentralen.se/vara-tjanster/bilskador/billackering/ för mer information!

Fler nyheter