Uppsök en tandhygienist vid Odenplan

11 maj 2021
william eriksson

Tänderna värker, käken värker och det känns som att hela ditt huvud värker. Du har gått med tandvärk i över en vecka men nu känner du att det inte kommer att fungera att leva så här mer. Du behöver gå och besöka en tandhygienist vid Odenplan. Du vet att värken kommer av att det har fastnat ett massa matrester bakom en tand och nu måste du gå och göra något åt det. 

Du behöver en specialist på tänder och att rengöra dessa. Det är vad en tandhygienist kan göra för dig. Förhoppningsvis har det inte blivit hål av all smuts som legat bakom tanden och grott den senaste tiden. Du har själv försökt flera gånger att rengöra och få bort det som ligger bakom tanden, med allt från hård tandborstning till tandtråd. Men inget hjälper. 

 

 

Hjälp

Du måste ge upp och se till att ringa till en tandhygienist. Även om det tar emot lite grann. Du är nämligen lite skraj för att besöka tandläkaren. Det är ingenting du gör i onödan direkt. Men nu måste du se till att ta dig i kragen och boka in ett besök. 

För det här går inte längre. Det gör så pass ont att det strålar ned i nacken. Kanske det har blivit hål utav det hela ändå?

Väl framme hos tandhygienisten får du väldigt bra hjälp och ett proffsigt bemötande av personalen. De vet om din rädsla för tandläkarstolen och tar väl hand om dig. Efter undersökningen kan de konstatera att det inte har blivit något hål att tala om. Men däremot har du fått en infektion i tandköttet. 

Du får en munskölj med dig hem som du ska skölja med varje dag, morgon och kväll i en vecka. Sedan bör smärtan ge med sig. Om inte så får du komma tillbaka för att få antibiotika utskrivet. 

Fler nyheter