Lysrörsarmatur är det bästa på platser där riktigt bra belysning krävs

01 juli 2021
Cecilia Olsson

Bra belysning är något man bör satsa på vare sig det handlar om hem eller arbetsplats. Dålig belysning anstränger ögonen i onödan och kan leda till trötthet och huvudvärk. Vissa gånger kan det till och med innebära fara med dålig belysning om sysslorna som utförs kan leda till skador vid misstag. Även om lysrör inte har det bästa ryktet i att ge ett smickrande sken så är det trots allt en armatur som sprider ljuset över väldigt stor yta och ger god arbetsbelysning.

Lysrör kan belysa stora ytor med bra arbetsljus

Man behöver inte installera lysrörsarmatur i vardagsrummet, men där det behövs skarp och mycket belysning är den oslagbar. Lysrörsarmaturer kan dessutom ge riktigt bra belysning trots att de sitter högt upp i taket, något som är väldigt praktiskt eftersom man aldrig behöver oroa sig för att armaturen ska sitta i vägen.

För att göra belysningen ännu mer funktionell så går det även att välja dimbar armatur, då är det möjligt att justera styrka efter behov. Det finns även lysrörsarmaturer med rörelsesensorer, de tänds när någon rör sig i närheten och släcks sedan efter en viss tid. Det innebär att man inte behöver tänka på att slå på och av belysningen, vilket sparar tid, pengar och energi. Det finns lysrörsarmaturer både för inomhus- och utomhusbruk i olika ljusstyrkor, det gör att man kan anpassa belysningen efter de behov som finns. 

Lysrörsarmaturer med eller utan LED

https://ledmegastore.se/19185-led-lysrorsarmaturer finns ett brett utbud av lysrörsarmaturer för hem och arbete. De har bland annat ett bra sortiment med LED armaturer, vilket är positivt för både miljö och energiförbrukningen. LED lampor är väldigt energisnåla och har dessutom väldigt lång livslängd, vilket gör att man kan hålla nere både energi- och underhållskostnader. Hos LEDMegaStore.se finns lysrörsarmaturer i flera olika storlekar och det går även att hitta alla nödvändiga tillbehör till dem.  

Fler nyheter